PromoPoker Forum: ANALIZA! mainilor neclare - PromoPoker Forum

Jump to content

• (55 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

ANALIZA! mainilor neclare Discutii serioase despre poker

#1 User is offline   MaCe90 

• View blog
  • Group: Promopoker TEAM
  • Interests:Poker, Sport, Hot Ladies :D

Posted 10 June 2009 - 06:42 PM

Vazand ca la sectiunea asta nu exista decat topicuri unde lumea isi posteaza bad beat-urile, pentru ca mai apoi sa ne plangem de mila sau topicuri unde postam maini castigate la ultima carte, m-am gandit sa creez un topic in care sa se discute in adevaratul sens al cuvantului despre maini pe care le jucam si la care poate avem nevoie de parerea celorlalti, deoarece in poker nu poti juca perfect, pana si cel mai bun jucator de poker mai poate aduce imbunatatiri jocului sau.

Asa ca , here i go (sper sa nu fiu singurul care o sa posteze maini aici) :

0.02/0.04eur , 6 handed, sunt dealer , primesc AA
UTG raise 0.13 , eu re-raise 0.38eur
Flop 9 J 3 El check, Eu bet 0.44, el call
Turn J El all in 3.08eur in pot de aprox 1.60 eur.

Am dat fold.
Voi ce ati fi facut ? Ati fi jucat altfel ? Astept pareri . Cam asta e singura mana care m-a pus pe ganduri dar cand o sa mai ajung in situatii incomode in care n-o sa fiu sigur daca decizia mea e cea buna, o sa postez aici, cum de altfel sper ca o sa faceti si voi.

This post has been edited by MaCe90: 05 September 2009 - 10:07 AM

#2 User is offline   gabitzatoader 

• View blog
  • Group: Members

Posted 10 June 2009 - 06:48 PM

de curiozitate u cat cash aveai?

#3 User is offline   gyk21 

• View blog
  • Group: Moderators

Posted 10 June 2009 - 06:49 PM

eu as fi procedat in felul urmator: all in dupa flop...cred ca la pus pe un aj sau chiar un qq sau kk...sansele sa fi avut j sunt bunicele insa parerea mea e ca avand in vedere raiseul lui din utg avea o pereche mare...
daca iti platea all in dupa flop si avea j si mai vine si turn cu j...postai la badbeat ;)

aaa...si apropo...esti printre putinii care pot da fold cu aa

This post has been edited by gyk21: 10 June 2009 - 06:49 PM

#4 User is offline   gabitzatoader 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 06:51 PM

exact k giq.. ash fi mers all in..aveai top pair.. el a dat under the gun raise 0.13 singura mana care te batea..era JJ ptr k nu cred k ar fi dat raise UTG suma asta dk avea 2 carti din flop..deci shi eu ash fi facut la fel..all in postflop.. dar repet cat cash aveai?

#5 User is offline   bigf28 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 07:01 PM

Intr-adevar e foarte greu sa dai fold cu AA. Avand in vedere raise-ul pre-flop si check-ul lui de pe flop tind sa cred ca avea o pereche gen 10 10 si punandu-te pe tine pe o carte gen AK, AQ sau pereche mica a considerat ca are sanse mari sa te bata pe turn. Bineinteles ca exista si posibilitatea sa fi facut slow play cu o mana gen A J sau 9 9 . Depinde foarte mult de felul in care a jucat pana atunci (tight, loose, aggresive...) Daca era un jucator tight as fi dat fold punandu-l dupa cum am mai zis pe AJ sau 9 9, in restul cazurilor as fi platit cu AA.

#6 User is offline   MaCe90 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 07:04 PM

Nu pot sa zic ce fel de jucator era, ca nu l-am urmarit , deoarece jucam la 9 mese odata. Nu puteam sa dau all in pe flop pentru ca stack-ul meu era la 4 eur ...si sa dai all in 4 eur in potul ala minuscul e o prostie...pentru ca n-o sa fiu platit decat de mainile care ma bat. Cat despre chestia ca a dat raise din UTG , nu prea e asa mare diferenta ca nu prea se ajusteaza jucatorii dupa pozitie la limitele astea, si mai ales la jocul short handed.

#7 User is offline   gabitzatoader 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 07:07 PM

de asta te;am shi intrebat cat cash aveai..eu unu consider k se tine cont de pozitiile la masa..adik eu unu iau in considerare pozitia jucatorilor in felul cum joaca la SH..shi da..decizia de nu a merge all in postflop e f corecta..potu era mic..stack tau era destul de mare..pot la momentu ala..cred k era 1/8 din stacku tau km asha..deci e corect parerea mea

This post has been edited by gabitzatoader: 10 June 2009 - 07:09 PM

#8 User is offline   MaCe90 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 07:10 PM

Da , de acord...cand esti in BB si SB se schimba foarte mult range-ul de maini jucate, dar celelalte 4 locuri ramase la masa, nu cred ca jucatorii fac diferenta intre a fi UTG sau a fi cutoff. Eu unu fac ...dar ma refer la majoritatea jucatorilor de la limitele astea.

#9 User is offline   Bgaby 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 07:15 PM

Parerea mea dupa cum a jucat respectivul sigur a avut un J in mana.
Dar eu daca eram in locul tau dadeam all-in dupa flop.

Fiecare are stilul lui de joc dar daca venea un As pe river?(teai fi gandit si la faza asta:D)

#10 User is offline   alesulll123 

• View blog
  • Interests:Sa invat sa joc poker cat mai bine

Posted 10 June 2009 - 07:48 PM

parerea mea e ca ai jucat foarte bine....chiar daca dadeai all in dupa flop si avea J tot dadea call si pierdeai mana...

#11 User is offline   MaCe90 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 07:50 PM

Daca te gandesti ca sa dai all in de 3.6 euro cu AA pe flopul ala in pot de 0.80 ...faci o greseala foarte mare...pentru ca e pur si simplu un overbet care nu are sens. Dar oricum, respect parerile tuturor, doar de aia am deschis topicul.

#12 User is offline   CucuBau 

• View blog
  • Interests:Trompi

Posted 10 June 2009 - 08:43 PM

Eu as avea aici 2 versiuni:

1. E un fish la care ii place sa joace toate cartile peste 10, care avea un Valet prost(JQ-JT). Cu AJ cred ca si ultimul peste ar face re-raise pe flop.

2. Era un jucator acceptabil care a prins set pe flop si a facut slowplay(i-ai dat odds sa dea call cu orice pereche cu 3bet-ul tau).

#13 User is offline   MaCe90 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 09:03 PM

Ai dreptate, mai ales ca eram deep amandoi, cu cate un full buy in . Oricum pentru a iesi castigator intr-o situatie de asta, trebuia sa aiba foarte foarte rar valetul, ori nu cred ca il are chiar asa de rar...

P.S. : Vedeti cate se pot discuta despre o mana ? Astept sa vad si de la altcineva astfel de situatii si astfel o sa progresam toti , ca de aia suntem o comunitate :D

This post has been edited by MaCe90: 10 June 2009 - 09:04 PM

#14 User is offline   gyk21 

• View blog
  • Group: Moderators

Posted 10 June 2009 - 09:10 PM

mace cred ca te cam contrazici putin...o data spui ca noiq e plin de fishi...si apoi spui ca un over bet de 3.6 la pot de 0.8 e mult pt ca te platea numai daca avea o mana care te batea...ori un fish nu juca asa...plus de asta tocmai asta e rolu unui overbet sa induca adversaru in eroare...dc era fish nu te credea ca ai j si nici atat un overpair...

#15 User is offline   MaCe90 

• View blog

Posted 10 June 2009 - 09:26 PM

Ai dreptate, dar indiferent impotriva cui as juca nu as da niciodata all in pe flopul ala, in situatia respectiva, pentru ca pur si simplu nu mi se pare o mutare corecta. Acu fiecare cu stilul lui de joc...eu ma gandesc mult si la odds-uri , si la procentaje.

• (55 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users